Servicii

Echipa Modern BAU lucreaza ca un singur om pentru ca partenerul nostru sa fie sigur ca proiectul sau se afla pe maini bune. In fiecare etapa a lucrarii, ne asiguram ca toate cerintele sunt indeplinite, normele si reglementarile respectate, iar derularea proiectului se face in stricta conformitate cu bugetele si termenele de executie asumate.

Ofera solutii complete de proiectare si executie "la cheie". Efectuam toate studiile eficient si profesionist, pregatim documentatia tehnica necesara, obtinem avize si autorizatii, elaboram documentatia completa de executie, executam lucrarile de constructii si instalatii, asiguram interventiile necesare in perioada de garantie si post-garantie.

Construieste de la zero obiecte de constructii si instalatii "la cheie", in baza documentatiei de executie si a autorizatiei de constructie puse la dispozitie de dumneavoastra.

Executa toata gama de lucrari de constructii civile industriale, agricole si de instalatii aferente. Realizam in mod profesionist terasamente si fundatii, termo si hidroizolatii, structuri de rezistenta, compartimentari si inchideri, finisaje interioare si exterioare, amenajari exterioare, tamplarii interioare si exterioare, instalatii sanitare, instalatii electrice, termice si ventilatii, instalatii pentru stingerea incendiilor, instalatii de curenti slabi, de monitorizare si supraveghere, bransamente si racorduri.

Participa la realizarea marilor proiecte de infrastructura, fie ca este vorba de constructia ori reabilitarea drumurilor sau a edificiilor publice, de alimentari cu apa si retele de canalizare sau statii de epurare.

Se implica in realizarea de lucrari edilitar-gospodaresti pentru intretinerea, modernizarea sau amenajarea spatiului public.

Realizeaza tamplarie cu geam termopan in atelierul propriu, monteaza profesionist tamplarie PVC, aluminiu si lemn cu geam termopan.

Asigura consultanta tehnico-economica si asistenta tehnica in domeniul constructiilor, strangerea documentatiei si chiar managementul proiectului.

Inchiriaza catre terti utilaje si echipamente de constructii.