Despre noi

Scurt istoric

MODERN BAU a luat fiinta la sfarsitul anului 2005, avand ca si punct de pornire ideea realizarii de constructii civile si industriale, instalatii pentru constructii civile si industriale precum si retele edilitare, lucrari de infrastructura si edilitar-gospodaresti, la un alt nivel decat cel existent pana la acea vreme pe piata clujeana. Elementul definitoriu al MODERN BAU: pasiunea pentru realizarea unor proiecte de calitate, competitive, care sa ne provoace experienta.

In cursul anului 2006, societatea a investit sume importante in utilaje si echipamente de constructii performante, in vederea cresterii productivitatii muncii si asigurarii celui mai inalt nivel de calitate pentru lucrarile executate, angajandu-ne sa continuam sa investim in acest domeniu si in viitor.

In cursul anului 2008, compania noastra a executat si a inaugurat noul sediu al MODERN BAU din Cluj-Napoca, Str. Cibinului, Nr. 14., acesta oferind angajatilor cele mai bune conditii de desfasurare a activitatilor curente ale societatii.

In anii ce au urmat, in ciuda perioadei de criza, societatea a continuat investitiile in dotarea cu echipamente si mijloace tehnologice performante.

Valori

In momentul in care partenerii de afaceri impartasesc aceleasi valori, se obtine atat succesul in afaceri, cat si in viata. Aceste valori nu au aparut peste noapte, ele au fost generate de experienta de viata si profesionala, de caracterul fiecarui asociat si s-au conturat zi de zi in actiuni si decizii.

  • Oamenii - dorim sa cream o cultura a parteneriatului in compania noastra si in relatia cu beneficiarii.
  • Integritatea - incercam sa facem alegeri corecte, asteptand acelasi lucru si de la colaboratorii nostri.
  • Dezvoltarea personala - acceptarea provocarilor cere deschidere spre schimbare, putere si dorinta de perfectionare continua. Cautam modalitati de perfectionare, incurajam dezvoltarea profesionala si personala a colegilor nostri.
  • Excelenta - motivatia de a fi cel mai bun, abilitatea de a vedea "in ansamblu", au ca rezultat incetatenirea principiilor de calitate si siguranta in organizatia noastra.
  • Dedicatia/Pasiunea - angajamentul fata de beneficiari ne obliga la actiuni si decizii corecte fata de acestia si nu in ultimul rand fata de meseria noastra.

Date statistice 2010-2015