Despre noi

Scurt istoric

Totul a inceput la sfarsitul anului 2005, cand 3 asociati, recunoscuti in domeniile lor de expertiza, au pus bazele unei companii care sa poata realiza proiecte complexe de constructii si instalatii civile, industriale, precum si retele edilitare, lucrari de infrastructura si edilitar-gospodaresti la un nivel calitativ premium.

Dupa doar un an de activitate, noua companie a crescut la nivelul unei afaceri cu o reputatie solida, cu 63 de angajati corecti si extrem de capabili, care au resuit sa realizeze o cifra de afaceri de peste 3.000.000 Euro.

Pana in 2013, Modern BAU a crescut sanatos, si-a dublat numarul de angajati, cifra de afaceri si a dezvoltat un portofoliu convingator de proiecte si clienti.

Experienta si calificarea isi spun cuvantul, astfel ca Modern BAU poate realiza lucrari oricat de complexe, la orice scara, in domeniul constructiilor civile si industriale, instalatiilor pentru constructiile civile, industriale precum si a retelelor edilitare.

Valori

In momentul in care partenerii de afaceri impartasesc aceleasi valori, se obtine atat succesul in afaceri, cat si in viata. Aceste valori nu au aparut peste noapte, ele au fost generate de experienta de viata si profesionala, de caracterul fiecarui asociat si s-au conturat zi de zi in actiuni si decizii.

  • Oamenii - dorim sa cream o cultura a parteneriatului in compania noastra si in relatia cu beneficiarii.
  • Integritatea - incercam sa facem alegeri corecte, asteptand acelasi lucru si de la colaboratorii nostri.
  • Dezvoltarea personala - acceptarea provocarilor cere deschidere spre schimbare, putere si dorinta de perfectionare continua. Cautam modalitati de perfectionare, incurajam dezvoltarea profesionala si personala a colegilor nostri.
  • Excelenta - motivatia de a fi cel mai bun, abilitatea de a vedea "in ansamblu", au ca rezultat incetatenirea principiilor de calitate si siguranta in organizatia noastra.
  • Dedicatia/Pasiunea - angajamentul fata de beneficiari ne obliga la actiuni si decizii corecte fata de acestia si nu in ultimul rand fata de meseria noastra.

Date statistice 2010-2015